Arjen Robben tillkännager att lämna Bayern München i slutet av säsongen

text_write_by jz2015boss text_published_in Billiga fotbollklubb tröja text_created_date 2018-12-03 Hits 9 text_comment_count 0
Arjen Robben tillkännager att lämna Bayern München i slutet av säsongen

Billiga fotbollströjor,köpa Bayern München tröja 2018/19,Bayern München tröja barn

Bayern München-vingen Arjen Robben har meddelat att han kommer att lämna Bundesliga-jättarna i slutet av denna säsong. Robben började Bayern från Real Madrid 2009 och har sedan vann sju ligatitlar, fyra tyska koppar och Champions League. Billiga fotbollströjor till salu online butik.

Robben sa: "Jag kan säga att det här är mitt senaste år [i Bayern] och det är bra så. Jag har själv fattat beslutet att detta kommer att bli mitt senaste år. Jag tycker att det är rätt ögonblick efter 10 år Klubben går vidare och jag kan fortsätta. Det är slutet på en mycket bra och lång period. " Du kan också köpa Bayern München tröja 2018/19 i vår butik.

Robben har gjort 98 mål i 198 Bundesliga-spel för Bayern. Den nederländska internationella som också har vunnit league titlar med PSV Eindhoven, Chelsea och Real Madrid och presenterat i VM 2010-finalen för nederländska, tillade att han inte har några planer på att gå i pension. Bayern München tröja barn med hög kvalitet!

 

Leave A Comment

Captcha