Cristiano Ronaldo förtjänar Ballon D'Or över alla andra

text_write_by jz2015boss text_published_in Billiga fotbollklubb tröja text_created_date 2018-11-15 Hits 7 text_comment_count 0
Cristiano Ronaldo förtjänar Ballon D'Or över alla andra

Ronaldo Juventus tröja,köpa Juventus tröja 2018/19,Juventus tröja barn

Även om Lionel Messi, Kylian Mbappe och Luka Modric, som alla tävlar för 2018 Ballon d'Or-priset, har Juventus-chefen hävdat att ingen förtjänar det mer än Cristiano Ronaldo. Ronaldo Juventus tröja till salu online butik.

Den portugisiska superstjärnan kom till Juventus från Real Madrid i början av säsongen och har redan haft stor inverkan i omklädningsrummet och i spel. Du kan också köpa Juventus tröja 2018/19 för att visa ditt stöd.

Bianconeri-chefen Massimiliano Allegri anser att på grund av det hårda arbetet och uthållighet Ronaldo har visat i år finns det ingen annan spelare i världen som förtjänar att vinna det prestigefyllda priset denna gång. Juventus tröja barn med hög kvalité!

Den tidigare AC Milan-chefen sa: "Ronaldo har förbättrat oss, han skiljer sig från de andra. Han har sett sig bra, han är en otrolig målskytt. Han förtjänar att vinna Ballon d'Or. Jag hoppas att han kommer vinna det."

Fotbollströjor Juventus 2018-19 Cristiano Ronaldo 7 Hemmatröja Kortärmad

Leave A Comment

Captcha