Manchester City avslutar Liverpools obesegrade runda

text_write_by jz2015boss text_published_in Billiga fotbollklubb tröja text_created_date 2019-01-04 Hits 17 text_comment_count 0
Manchester City avslutar Liverpools obesegrade runda

Billiga fotbollströjor,Billiga Manchester City tröja 2018/19

Leroy Sane slog vinnaren när Manchester City slog Liverpool 2-1 i en gripande Premier League-konflikt på fredag (AEDT), vilket orsakade den första förlusten av säsongen på Juergen Klopps sida och sänkte ledningen på topp till fyra punkter. Billiga fotbollströjor till salu online butik.

Manchester Citys senaste runda av tre nederlag i fem matcher hade ställt frågor om huruvida mästarna hade hållbarhet för att upprätthålla en titelutmaning med en Liverpool-sida som har haft en ojämlikhet om dem. Du kan också köpa Billiga Manchester City tröja 2018/19 för att visa ditt stöd.

Men med viktiga mittfältare Fernandinho och David Silva tillbaka i sidan och veteranskepparen Vincent Kompany återkallade i mitten baksida, visade Pep Guardiolas sida att de hade stål för att matcha sin otvivelaktiga teknik och förbli väldigt mycket i strid med ett framgångsrikt försvar av kronan.

 

Leave A Comment

Captcha