Manchester United under press för att hålla Paul Pogba

text_write_by jz2015boss text_published_in Billiga fotbollklubb tröja text_created_date 2018-10-25 Hits 5 text_comment_count 0
Manchester United under press för att hålla Paul Pogba

köpa Manchester United tröja 2018/19,Manchester United tröja barn,Manchester United tröja dam

Manchester United är under betydande kommersiellt tryck för att inte sälja nummer 6 köpa Manchester United tröja 2018/19 ägare Paul Pogba över bekymmer den globala ikonens exit skulle resultera i ett enormt finansiellt slag.

 Sportsmail förstår Förenta cheferna har ansett potentiella ersättare för Pogba när det gäller vem som kunde matcha hans kommersiella värde. Du kan också köpa Manchester United tröja barn i vår butik.

Men bristen på realistiska mål och den oundvikliga £ 100million-pluskostnaden för att göra en annan Galactico-stil betyder att det finns en växande motvilje från Old Trafford för att sanktionera Pogbas avgång. Manchester United tröja dam med hög kvalité!

Pogba är unarguably en av de mest kända fotbollsspelarna i världen och United har använt sin popularitet till sin fördel sedan han kom till 2016.

Den 25-årige är central för Uniteds högt lukrativa globala marknadsföring och kommersiella program och det är en insikt att förlora sin affischpojke inte bara skulle utgöra ett slag på planen, utan också ha en negativ inverkan på deras ekonomi.

 

Leave A Comment

Captcha