Messi är en del av anledningen till att Antoine Griezmann vägrade Barcelona

text_write_by jz2015boss text_published_in Billiga fotbollspelare tröja text_created_date 2018-11-20 Hits 6 text_comment_count 0
Messi är en del av anledningen till att Antoine Griezmann vägrade Barcelona

Billiga fotbollströjor,Messi Barcelona tröja

Barcelona var intresserad av franskmannen men han bestämde sig för att stanna kvar på Atletico Madrid. Han hade verkade som ett drag men släppte en video efter VM som förklarar sitt beslut att stanna i den spanska huvudstaden. Billiga fotbollströjor till salu online butik.

Messi är förmodligen den största aktören i världen och många försäljningsställen rapporterar att han är en viktig beslutsfattare i Barcelona. Och Griezmann har medgett att han vet att han inte skulle vara stjärnan i Nou Camp spelade en roll i hans val. Du kan också köpa Messi Barcelona tröja för att visa ditt stöd.

Griezmann sa: "Var det svårt att vägra Barca? Det var väldigt svårt. Men då finns klubben där du är, var du är en viktig aktör och där de bygger ett projekt runt om dig. Omedvetet kan Messi löjtnant ha spelat en del.

"Men mina lagkamrater och folk i klubben [Atleti] gjorde allt, de kom till prata med mig, de ökade min lön. De gjorde allt för att visa att det var mitt hem och att jag inte skulle lämna."

Barcelona Fotbollströja Barn 2018-19 Lionel Messi 10 Hemmatröja Kortärmad

Leave A Comment

Captcha