Pele ger Neymar råd om hur man blir störst

text_write_by jz2015boss text_published_in Billiga fotbollklubb tröja text_created_date 2018-12-18 Hits 10 text_comment_count 0
Pele ger Neymar råd om hur man blir störst

köpa Paris Saint-Germain tröja 2018/19,Neymar Paris Saint-Germain tröja,Billiga fotbollströjor

Brasiliansk fotbolls legend Pele har varnat nummer 10 köpa Paris Saint-Germain tröja 2018/19 ägare Neymar att hans på och off-field antics, inklusive hans benägenhet att gå ner, gör ont på hans bud för att nå storhet i världsfotboll.

Den tre-timmars VM-vinnaren har länge tippat Neymar för att bli världens bästa spelare, men han tror att han måste fokusera på sitt spel och klippa ut några av teatren. Du kan också köpa Neymar Paris Saint-Germain tröja i vår butik.

Han sa: "Jag sa alltid att Neymar kommer att bli en bra spelare. Men vad har hänt de senaste åren? Han började vilja dyka upp på ett annat sätt, inte genom att göra mål, utan genom att göra gester, simulera fel och komplicera domarnas liv . Därför blev hans bild negativ. Billiga fotbollströjor med hög kvalité!

"Folk tror att jag vrider sitt öra för ofta, men jag gör det för sitt eget bästa, jag önskar det bästa för honom, för Brasilien, jag ska göra allt för att hjälpa honom."

 

Leave A Comment

Captcha