Thibaut Courtois blir mer dominerande

text_write_by jz2015boss text_published_in Billiga fotbollklubb tröja text_created_date 2018-12-11 Hits 24 text_comment_count 0
Thibaut Courtois blir mer dominerande

Billiga fotbollströjor,köpa Real Madrid tröja 2018/19,Real Madrid tröja barn

Real Madrid slutade ett LaLiga Santander-spel hemifrån utan att ha givit ett mål för första gången sedan mars. Det slutade en besvikelse av 11 på varandra följande spel där de hade släppt in minst ett mål på vägen. Billiga fotbollströjor till salu online butik.

Mot Huesca var de tvungna att slåss för att få det rena arket och Thibaut Courtois kallades till handling vid mer än ett tillfälle för att hålla hemlandet i avfart. Los Blancos uthärde en sen belägring från värdarna för att äntligen gå bort från en ligakamp på vägen utan att ingå och det var i stor utsträckning nere till målvakten. köpa Real Madrid tröja 2018/19 med hög kvalité!

Belgien, som det var fallet även i nederlaget vid Eibar, var den bästa spelaren för hans lag. Hans tillväxt i Madrid är viktig och han utsuger allt mer säkerhet i allt han gör. Du kan också köpa Real Madrid tröja barn i vår butik.

Mot en motståndare som bara hade gjort 12 mål i 15 matcher måste Courtois bevisa varför Real arbetade så hårt för att få honom till klubben och att han är värd att bli en av världens tre bästa målvaktare.

Real Madrid Fotbollströja Barn 2018-19 Thibaut Courtois 25 Målvakt Hemmatröja Kortärmad

Leave A Comment

Captcha